Schuif gezellig aan op de stand van Support Magazine tijdens Support 2022!

14 juni 2022 - Redactie Support Magazine

Morgen is het zover: Support 2022 gaat van start! Natuurlijk is Support Magazine ook van de partij op het event. We hebben een mooie picknicktafel met plaats voor iedereen. Heb je een vraag, verzoek, tip of idee? Of wil je een onderwerp voor het blad inbrengen of zelf een verhaal maken? Schuif gezellig aan!

Gasthoofdredacteuren op bezoek

Naast de vaste redacteuren en columnisten zijn ook de gasthoofdredacteuren aanwezig. Wellicht heb je vragen of gedachten over hun editie. Stel en vertel ze gerust! Jacqueline Kool heeft onlangs het boek 'Vensters op het mooie leven' geschreven en Jan Troost het boek 'Troost over leven'. Er ligt een pen klaar om deze te signeren.

  • Woensdag 15 juni - tussen de middag: Jan Troost
  • Donderdag 16 juni - begin van de middag: Eva Eikhout
  • Zaterdag 18 juni - eind van de ochtend: Dick Cochius
  • Zaterdag 18 juni - begin van de middag: Jacqueline Kool

Support Magazine Vakantie-editie

Hoofdredacteur van de Vakantie-editie en Eelke droomt, Eelke Kelderman, is er voor al je vakantievragen en het delen van je ervaringen. Bij haar krijg je de mogelijkheid om gratis de digitale versie van de Vakantie-editie 2022 te lezen. Zo ga je voorbereid de zomervakantie tegemoet!

Rolstoelvriendelijke picknicktafel

Speciaal voor de stand van Support Magazine heeft Meubelmakerij Tenso uit Zeist een rolstoelvriendelijke picknicktafel gemaakt. Deze picknicktafel is ideaal voor mensen met en zonder rolstoel. Je hebt alle ruimte om met de rolstoel aan te schuiven en door de verhoogde zitbank kunnen mensen met verminderde beenfunctie gemakkelijker opstaan. De picknicktafel is hiermee een echte aanwinst voor horeca, parken, natuur- en recreatiegebieden, waarmee deze locaties toegankelijker worden. Voor je eigen tuin is de rolstoelvriendelijke picknicktafel van Tenso natuurlijk ook ideaal!

288012716_162261526288995_6071395735874601383_n

Winactie: Quokka Bag

Op onze stand kun je ook meedoen met de winactie. Raad hoeveel Support Magazine pagina's er de afgelopen 20 jaar zijn uitgegeven. Je maakt daarbij vijf keer kans op een Quokka Bag met adapter om deze aan je rolstoel te koppelen. Kom jij dichtstbij het juiste aantal?!

quokka

Workshops in het theater

Monique Wijnen (hoofdredacteur) en Eelke Kelderman (hoofdredacteur van de Vakantie-edities) zijn niet alleen op de stand te vinden, maar ook in de theaters waar zij workshops geven.

In de workshop 'Vakantiekriebels, alles over reizen in een rolstoel' van Eelke kun je je laten inspireren door haar reisverhalen en -tips, en beantwoordt ze vragen als: hoe neem ik mijn rolstoel mee in het vliegtuig? Waar vind ik een leuk, maar ook toegankelijk vakantiehuisje? Ik wil op vakantie niet afhankelijk zijn van mijn partner, hoe regel ik dat?

Tijdens de sessie 'Verrijk jezelf met kennis, kunde en vaardigheden' van Monique kijk je samen welke kennis, kunde en vaardigheden je nodig hebt om zo vrij en zelfredzaam mogelijk door het leven te gaan. Welke hulp en hulpmiddelen heb je bijvoorbeeld hierbij nodig, en hoe regel je dit? We hopen je inspiratie en vooral power mee te geven!

Bekijk hier de locaties, tijden en meer info van beide workshops.

Proost mee

Kortom: Kom naar onze stand 08.B034 'Support Magazine 20 jaar'. Schuif gezellig aan en proost mee op 20 jaar Support Magazine!

Ter voorbereiding alvast alles lezen over het event en de plattegrond bekijken? Ga naar de gratis Online Special Support 2022.

  • Tot snel!
  • Zonnige groet namens het hele redactieteam,
  • Monique Wijnen

Altijd op de hoogte blijven?