Adverteren

Waarom adverteren in Support Magazine?

Mensen met een lichamelijke beperking die actief willen functioneren binnen de maatschappij, moeten alles uit de kast halen om die voorzieningen te zoeken en te krijgen die hun handicap op de achtergrond dringen. Met een advertentie in Support Magazine kun je hier goed op inspelen.

Support Magazine is een tijdschrift over leven, wonen en werken met een lichamelijke handicap. Met informatie over alles wat dat leven, wonen en werken zo makkelijk mogelijk maakt. Technische snufjes, hulpmiddelen, diensten. Alle relevante onderwerpen komen in het magazine aan bod.

Support Magazine heeft momenteel een bereik van 13.500 lezers en de website genereert 8.000 unieke bezoekers per maand. Daarnaast zijn wij actief op Facebook, Instagram en Twitter. Het blad wordt verspreid in die kanalen waar mensen met een lichamelijke beperking samenkomen. Ook wordt het magazine gelezen op alle gemeentehuizen, door ambtenaren die de Wmo-wet dienen uit te voeren. Zo maakt u ook die mensen op zaken attent die uiteindelijk het grootste gedeelte moeten betalen.

Download de Mediakaart 2024

Wil je meer weten over de mogelijkheden van Support Magazine, neem dan contact op met:

Virtùmedia B.V.
Klaartje Grol
T: +31 (0)30 307 22 48
E-Mail