De Stichting Varende Recreatie van Vakantieschip Prins Willem-Alexander organiseert, samen met andere aanbieders van aangepaste reizen, voor de eerste keer een Aangepaste Vakantiebeurs. Van 27 februari tot en met 4 maart is iedereen welkom aan boord en kun je gratis kennismaken met de aanbieders van aangepaste reizen. Elke dag vaart het vakantieschip naar een andere stad waar je de beurs kunt ervaren.

Onder meer de organisaties Sailwise, Buitenhof Reizen, Eelke Droomt, Buitengewoon Reizen, Schipper mag ik ook eens varen, Landgoed Nuwenhuys, Stichting Handicamp, Stichting Avavieren, Sjaak Pach Stichting, Reisburo Vakantie & Zorg, De Vrije Vogel en A tot Z reizen zijn aanwezig tijdens deze vakantiebeurs.

Waar vindt de beurs plaats?

  • Maandag 27 februari 14.00 – 21.00 uur: Vuurtorenweg 18 te Lemmer
  • Dinsdag 28 februari 14.00 – 21.00 uur: Dirck Chinaplein 2 te Enkhuizen
  • Woensdag 1 maart 14.00 – 21.00 uur: Rooseveltlaan 178 te Utrecht
  • Donderdag 2 maart 14.00 – 21.00 uur: Waalkade 15 te Nijmegen
  • Vrijdag 3 maart 14.00 – 21.00 uur: Boompjeskade 701 te Rotterdam
  • Zaterdag 4 maart 10.00 – 17.00 uur: Boompjeskade 701 te Rotterdam

Toegankelijkheid

De organisaties willen het mensen, voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is, graag makkelijker maken om de beurs te bezoeken. Het schip vaart door een groot deel van Nederland en de Vakantiebeurs komt op deze manier naar de mensen toe. En niemand hoeft zich zorgen te maken of de locatie wel toegankelijk is, want het schip is volledig aangepast voor mensen met een rolstoel. Er zijn brede gangen, liften en aangepaste toiletten.

Informatie en winactie

Op de website van het Vakantieschip is meer informatie over de beurs te lezen. Ook vind je er een winactie waaraan je kunt deelnemen door aan te melden voor de nieuwsbrief. Je maakt dan kans op een vaarvakantie met het Vakantieschip.

(Bron: Vakantieschip.nl)

Altijd op de hoogte blijven?