In een nieuwe campagne met bijbehorende video 'The Greatest' geeft Apple aandacht aan de innovativiteit die het merk inzet om Apple-producten toegankelijker te maken en het dagelijks leven van de gebruiker makkelijker te maken. Het technologiebedrijf noemt functies als deurdetectie, geluidsherkenning, spraakbesturing zoals via Siri, "die zijn ontworpen om u uw apparaten te laten gebruiken op een manier die voor u het beste werkt". Dat meldt MarketingTribune.

De video 'The Greatest' is inmiddels 15 miljoen keer gestreamd in 12 dagen tijd. Het opvallende en krachtige nummer 'I Am the Greatest' dat in de video klinkt, komt van Spinifex Gum met het Marliya Choir, Cola Boyy en Matthew Whitaker.

Pagina en playlist

De toegankelijkheidsfuncties die in de video getoond worden, zijn uitgebreider te bekijken op de speciale Accessibility-pagina van Apple. In een playlist op het officiële YouTube-kanaal van Apple is meer over de campagne rond toegankelijkheid te zien, zoals productlanceringen en tutorials. The Greatest is inmiddels 16 miljoen keer gestreamd.

(Bron: MarketingTribune)

Altijd op de hoogte blijven?