Aangepaste tijden voor reizen met Valys tijdens feestdagen

15 december 2023 - Redactie Support Magazine

Het einde van 2023 nadert, dit betekent dat de feestdagen voor de deur staan. Net als andere jaren gelden er bij Valys aangepaste reserveringstijden voor 24, 25 en 26 december en zijn er aangepaste reistijden op 31 december en 1 januari.

Wil je een reis bestellen voor 2024? Dat is mogelijk vanaf woensdag 20 december.

Reizen op 24, 25 en 26 december

Wil je tijdens de kerstdagen reizen, dan dien je zowel de heen- als terugreis uiterlijk aanstaande dinsdag 19 december te reserveren. Daarna is het niet meer mogelijk om een reis te reserveren voor de kerstdagen. Het eerder reserveren stelt Valys in staat om de reis zo goed mogelijk in te plannen. Het is in deze periode erg druk op het callcenter, houd daarom rekening met een langere wachttijd aan de telefoon. De wachttijd aan de telefoon is te voorkomen door de reis online te bestellen via Mijn Vita Mobiliteit of Mijn Valys.

Reizen rondom de jaarwisseling

Ga je rondom de jaarwisseling reizen, houd dan rekening met de aangepaste reistijden. Op 31 december dien je om uiterlijk 20.00 uur op plaats van bestemming te zijn. Wil je reizen op 1 januari? Dan is de eerst mogelijke vertrektijd 9.00 uur.

Houd er ook rekening mee dat er nog steeds aangepaste reserveringstijden gelden voor reizen buiten deze dagen. Meer informatie daarover is hier te vinden.

Bron: Valys

Altijd op de hoogte blijven?