Wielertocht voor Ronald McDonald Kinderfonds

29 mei 2013 - Redactie Support Magazine

Om geld in te zamelen voor het Ronald McDonald Kinderfonds wordt op 15 en 16 juni de HomeRide georganiseerd. De HomeRide is een uitdagende wielertocht waarbij verschillende wielrenteams binnen 24 uur 500 kilometer afleggen van Groningen naar Maastricht en daarbij onderweg zes Ronald McDonald huizen en twee Ronald McDonald vakantielocaties aandoen. Zowel bedrijven als individuen kunnen de tocht en de teams sponsoren.

Hoofdsponsor van de HomeRide is Forbo Flooring, die in zowel materieel als immaterieel opzicht het Kinderfonds steunt. Materieel door middel van het regelen van vloeren in Ronald McDonald huizen, immaterieel door mee te doen aan de HomeRide wielertocht.
Iedere sponsorbijdrage is van harte welkom en geeft steun aan gezinnen in een moeilijke periode. Voor een bedrag van 25 euro kan het kinderfonds bijvoorbeeld nieuw speelgoed kopen. En voor 60 euro sponsort u een overnachting. Via de link www.homeride.nl kunt u een bedrag naar keuze overmaken. Forbo’s equipe vind je onder de teamnaam ‘ride for the next generation’.

Altijd op de hoogte blijven?