Victoria's Secret lanceert eerste collecties voor vrouwen met handicap

18 oktober 2023 - Redactie Support Magazine

Victoria's Secret & Co. en PINK lanceren met VS & PINK Adaptive hun allereerste ondergoedcollecties voor vrouwen met een handicap. De collecties werden geïntroduceerd bij de Runway of Dreams show tijdens de New York Fashion Week.

De lancering wordt gesteund met de 'Seal of Approval' van GAMUT Management, een Amerikaanse non-profitorganisatie die mensen met een handicap vertegenwoordigt wanneer bekende merken en bedrijven zich inclusiever willen maken.

Feedback

VS & PINK Adaptive is ontwikkeld door directe feedback van mensen met een handicap te verwerken in elke stap, met behulp van draagtests, focusgroepen, feedbackpanels en meer. De collecties weerspiegelen de missie van het bedrijf om vrouwen van alle lichaamstypes, maten en mogelijkheden te vieren, en het bedrijf is er trots op het eerste grote modemerk te zijn dat zowel online als in geselecteerde winkels adaptieve intieme producten aanbiedt. Victorias_Secret2 Foto: Yulia Gorbachenk

Kleuren en aanpassingen

VS & PINK Adaptive is verkrijgbaar in de populairste intiemlijnen van Victoria's Secret en PINK, waaronder Victoria's Secret's Body by Victoria en PINK's Wear Everywhere. De producten zijn ook verkrijgbaar in verschillende kleuren en prints, met magnetische sluitingen voor meer gemak, sensorisch-vriendelijke stof, volledig verstelbare en converteerbare bandjes aan de voorkant, ongesteldheidslipjes en nog veel meer.

VS Adaptive beha's zijn verkrijgbaar in cups B-G en banden 32-44, en VS Adaptive slips zijn verkrijgbaar in XS-XXL. PINK Adaptive beha's zijn verkrijgbaar in cup A-DDD en banden 32-42, en PINK Adaptive slips zijn verkrijgbaar in de maten XS-XXL.

Bestellen

Victoria's Secret en PINK Adaptive intimates beginnen bij €18,83 voor slips en €42,18 voor bh's. Klik hier om naar VS Adaptive te gaan en hier om naar PINK Adaptive te gaan.

(Bron: Victoria's Secret)

Altijd op de hoogte blijven?