Vakantie-editie

De Support Magazine Vakantie-editie is een speciale uitgave voor mensen met een lichamelijke beperking die eropuit willen. Alle abonnees ontvangen de Vakantie-editie 2023 gratis bij hun abonnement, en jaarlijks in december de daaropvolgende Vakantie-editie. De uitgave is ook los te bestellen, dat kan via de knop onderaan deze pagina.
 

Vakantie-editie 2023: Reizen naar de sneeuw (en veel meer)

De Support Magazine Vakantie-editie van 2023 komt eraan! Met dit keer een special over wintervakanties: van aangepast wintersporten tot een unieke reis naar Fins Lapland. Maar ook bestemmingen dichterbij huis komen aan bod, zoals Duitsland en Engeland. Lees over de laatste reishulpmiddelen en krijg fijne tips. Hoe regel je bijvoorbeeld een persoonsgebonden budget om met assistentie op reis te gaan? Met de Support Magazine Vakantie-editie 2023 ga je aankomend jaar goed voorbereid op vakantie.

De Support Magazine Vakantie-editie 2023 verschijnt 20 december 2022.
 
Bestellen
De verkoop verloopt via onze webshop Tijd voor Tijdschriften. Je kunt hier gemakkelijk betalen via iDeal. Klik op de onderstaande knop om naar de bestelpagina van Support Magazine te gaan. De Vakantie-editie kost € 4,99 (excl. verzendkosten).