Vakantie-editie

De Support Magazine Vakantie-editie is een speciale uitgave voor mensen met een lichamelijke beperking die eropuit willen. Alle abonnees ontvangen aan het eind van het jaar de nieuwe Vakantie-editie gratis bij hun abonnement. De uitgave is ook los te bestellen, dat kan via de knop onderaan deze pagina.

Met het oog op corona zocht de redactie voor de Vakantie-editie 2022 naar bestemmingen niet te ver van huis, en dat bleek helemaal geen probleem. Duitsland bijvoorbeeld kent prachtige natuurgebieden en ook op het gebied van historie en cultuur heeft het land veel te bieden. Het woord barrierefrei staat er bovendien goed op de agenda. De Vakantie-editie helpt je op weg om de mooiste toegankelijke bestemmingen bij onze oosterburen te ontdekken.

Blijf je liever in eigen land, geniet dan van de stedentrips die hoofdredacteur Eelke Kelderman samen met rollende locals van zes provinciehoofdsteden samenstelde. Zij deelden favoriete plekjes in hun eigen stad, en dat leverde verrassende insiderstips op. Ongehinderd.nl zocht er een leuk toegankelijk hotel bij, dus alle informatie voor een fijn weekend weg ligt al klaar!

In gedachten meereizen met ervaren rollende reizigers kan ook. Support Magazine sprak met Sylvia Longmire, een internationaal bekend reisblogger met als thuisbasis Orlando, Florida. Sylvia bezocht in haar rolstoel 49 landen over de hele wereld, de meeste helemaal in haar eentje. Haar verrassendste ervaring: Shanghai, de bedroevendste: Boekarest. In een vier pagina’s tellend interview vertelt ze er meer over. Op de coverfoto zie je Sylvia in het zonnige Havana, de plek waar ze oorspronkelijk vandaan komt.

Verder in de Vakantie-editie 2022: Presentatrice Eva Eikhout over haar Franse avonturen, een (hilarische) gastcolumn van filmmaker Mari Sanders, het logboek van een heerlijke cruise over de Griekse wateren en een reportage over watersport ‘zonder getut’ op de Loosdrechtse Plassen. En nog veel meer!

De Vakantie-editie 2022 is helaas uitverkocht. Veel artikelen uit de Vakantie-editie zijn nog wel te lezen in de gratis Online Special Vakantie 2022.

In december verschijnt de Vakantie-editie 2023. Alvast zeker zijn dat je deze ontvangt? Neem een voordelig abonnement:

Bestellen
De verkoop verloopt via onze webshop Tijd voor Tijdschriften. U kunt hier gemakkelijk betalen via iDeal. Klik op de onderstaande knop om naar de bestelpagina van Support Magazine te gaan. De Vakantie-editie kost € 4,99 (excl. verzendkosten).