Vakantie-editie

De Support Magazine Vakantie-editie is een speciale uitgave voor mensen met een lichamelijke beperking die eropuit willen. Alle abonnees ontvangen de laatst verschenen Vakantie-editie gratis bij hun abonnement, en jaarlijks in december de daaropvolgende Vakantie-editie. De uitgave is ook los te bestellen, dat kan via de knop onderaan deze pagina.

 

Cover-Vakantiespecial

Vakantie-editie 2024: Toegankelijk kamperen (en veel meer) 

Voor het thema 'kamperen' mogen we binnenkijken bij een aantal kampeerders in hun tent of caravan. We spreken uitgebreid met Astrid Oomens die met haar zelfgebouwde fietscaravan, handbike en hulphond Santos door Nederland crosste. En Eelke Kelderman, hoofdredacteur van de Vakantie-editie, gaat uit de kleren op een naturistencamping in Kroatië. Maar er is meer, zo beleven Erik en Mickel een heel speciale reis in Madagascar, terwijl Marie-Jose op Pelgrimstocht gaat aan haar eigen keukentafel. Ondertussen verzamelen we ook tips over zorgkosten in het buitenland; wist je al dat dat soms flink duurder uit kan pakken? Gelukkig is er een oplossing. Eén ding is zeker: met de Support Magazine Vakantie-editie 2024 ga je aankomend jaar goed voorbereid op vakantie!

De Support Magazine Vakantie-editie 2024 is vanaf 22 december 2023 verkrijgbaar in de losse verkoop en als welkomstcadeau bij een jaarabonnement.

Bestellen

De losse verkoop verloopt via onze webshop Tijd voor Tijdschriften. Je kunt hier gemakkelijk betalen via iDeal. Klik op de onderstaande knop om naar de bestelpagina van Support Magazine te gaan.

Vakantie-editie bestellen