De Support Vakantiegids 2014 is uit!

Cover SUP-VAK-2014low-1Vrijdag verschijnt de nieuwe editie van de Support Vakantiegids, een gids vol vakantiemogelijkheden voor mensen met een lichamelijke beperking.

Voor de uitgave van 2014 koos de redactie voor het thema eilandvakanties. Rollend naar Bali, Cyprus, Malta of – dichter bij huis – naar Ameland of Texel? Het kan allemaal, al is er voor de ene bestemming wat meer doorzettingsvermogen nodig dan voor de andere.

Het helpt in elk geval om goed voorbereid op reis te gaan. De Support Vakantiegids geeft daarom naast verleidelijke reisverhalen veel praktische informatie. Bijvoorbeeld over waar je op moet letten als je met een rolstoel in het vliegtuig wilt. Hoe het zit met medisch zuurstof onderweg en wat je moet doen als je een hulphond mee wilt nemen.

Niet iedereen weet dat het recht op zorg of assistentie ook op vakantie geldt. Wie thuis gebruikmaakt van assistentie of zorg bij de algemene dagelijkse levensverrichtingen, kan met een geldig indicatiebesluit van het CIZ dezelfde AWBZ-zorg voor maximaal dertien weken per kalenderjaar inkopen, waar dan ook. De Vakantiegids legt uit hoe je dit regelt.

De Support Vakantiegids is een jaarlijks verschijnende speciale editie van Support Magazine. Abonnees van het magazine ontvangen de gids gratis bij hun abonnement. De gids is los verkrijgbaar voor € 4,95. Bestellen kan hier.

Geef een reactie