Support Magazine editie 2-2020

Foto via Support

Het tweede nummer van Support Magazine is vanwege het naderende Support 2020 een speciaal beursnummer. Je wordt in deze editie dus helemaal op de hoogte gebracht van wat er op de beursvloer te vinden is, naast de andere interessante verhalen die we te bieden hebben. Support Magazine 2-2020 valt vrijdag 1 mei 2020 bij alle abonnees in de brievenbus.

Met daarin onder meer de volgende onderwerpen:

Hoe bevalt je rolstoel?
Wij vragen het ons lezerspanel! Ben je abonnee en wil je meepraten over dit én andere onderwerpen? Meld je aan op supportmagazine.nl/lezerspanel.

Bereid je voor op het Support Event 2020
Van 13 tot en met 16 mei wordt de Support Beurs gehouden in de Jaarbeurs in Utrecht. Met onze special ben je optimaal voorbereid!

De twee gezichten van het Berchtesgadener Land
In het kader van 75 jaar vrijheid brengen we een bijzonder reisverhaal waarin we de twee gezichten laten zien van het Berchtesgadener Land in Zuid-Duitsland. Berchtesgaden is een romantisch stadje met een kasteel, in de omgeving vind je groene alpenweiden en sprookjesachtige bossen. Maar dit is ook de omgeving waar Hitler en zijn adjudanten hun gruwelijke plannen smeedden voor de uitroeiing van Joden, homoseksuelen, Roma’s en mensen met een handicap.

De aangepaste trekker van boer Jaap
Juni 2017. Schapenboer Jaap Herrewijn is samen met zijn vrouw en de buurman aan het hooien in natuurgebied de Hoef. Hij staat op de kar, op de hooibalen, “te klooien” met de sjorbanden, doet een stap naar achteren en valt naar beneden. Na diverse operaties, waarbij de wervels halverwege zijn rug (L12) zijn vastgezet, en revalidatie loopt hij nu weer met de rollator over het erf. Dankzij een zelfbalancerende stoel en een liftje op zijn trekker is hij zelfs in staat om zijn werkzaamheden te hervatten en het boerenbedrijf samen met zijn vrouw te runnen.

Nieuwe columnist: Eva Eikhout (YUNG DWDD)
De ambitieuze Eva Eikhout is een geboren presentator. Ze doorliep met succes de BNNVARA Academy. Vorig jaar maakte ze zelfs haar debuut bij YUNG DWDD. En met ingang van aankomend nummer is ze onze nieuwe columnist!

Meer lezen?
Wil je dit nummer niet missen en verzekerd zijn van automatische toezending van Support Magazine, dan kun je het best een abonnement nemen. Je bent al abonnee vanaf € 19,99 per jaar. De aankomende editie kun je ook los bestellen.

Geef een reactie