SEC organiseert ‘obstacle run’ voor sporters met beperking

Afbeelding van David Mark via Pixabay

Op vrijdag 9 juli organiseert het Sport Expertisecentrum (SEC) in Oss de Unieke Rusheuvel Run voor sporters met een beperking. Tijdens deze run worden de deelnemers uitgedaagd met een parcours dwars over verschillende sportaccommodaties op Sportpark de Rusheuvel in Oss. Deze uitdagende run wordt zo ingericht dat alle deelnemers, ongeacht hun beperking, het parcours kunnen afleggen.

Inschrijven voor individuen en organisaties is vanaf nu mogelijk. Klik hier om naar de inschrijfpagina te gaan.

Obstakels bedwingen
De Unieke Rusheuvel Run is volledig uitgezet op Sportpark de Rusheuvel in Oss en heeft een ‘urban’ karakter. De bewegwijzerde route loopt langs de diverse sportvelden en accommodaties van het sportpark. Daarbij komen de deelnemers een aantal bestaande hindernissen, verhogingen, trappen of soortgelijke obstakels tegen die bedwongen moeten worden. Daarbij is er altijd de mogelijkheid om deze over te slaan. Het parcours is ongeveer 2 kilometer lang. Deelnemers hebben de keuze om deze één of twee keer af te leggen.

Vanuit de organisatie zijn er ‘buddy’s’ beschikbaar voor de deelnemers, zodat ze 1-op-1 begeleiding tijdens de run hebben indien gewenst.

(Bron: SEC)

Geef een reactie