Samenwerkende organisaties bieden rolstoeltrainingsdag op Papendal

12 januari 2023 - Redactie Support Magazine

Op 29 januari 2023 organiseren de Gelderse Sport Federatie, Esther Vergeer Foundation, Wheelchair Skillsteam en Basketball Experience Nederland een rolstoelsportspecifieke trainingsdag op Papendal in Arnhem. Op deze dag trainen rolstoelsporters vaardigheden om beter te worden in hun sport. Daarnaast leren ze trainingsvormen die ze zelf in de thuissituatie kunnen toepassen.

Daarom zoeken de organisaties voor dit evenement enthousiaste, gemotiveerde sporters tussen de 6 en 30 jaar die al actief bezig zijn binnen hun sport en graag hun 'skills' willen verbeteren.

Aandachtspunten

De rolstoeltrainingsdag in Sporthal West op Papendal (Papendallaan 9, 6816VD Arnhem) begint om 10:00 en eindigt rond 13:00 uur. Tijdens de trainingen, onder leiding van enkele ervaren paralympische rolstoelsporters, staan de volgende skills centraal:

  • (Top)snelheid
  • Balans
  • Starten en stoppen
  • Keren en draaien

Aanmelden

Ben of ken jij iemand voor wie de rolstoelsport skillsdag een meerwaarde kan zijn? Meld je dan snel aan, want er is maximaal plek voor 60 deelnemers. Deelname is gratis. Aanmelden kan op de website van de Gelderse Sport Federatie.

Altijd op de hoogte blijven?