Paralympisch ruiter Nicole den Dulk vertelt over kledingstijl bij LINDA.

Je lekker voelen in je kleding(stijl): styliste Manon Meijers weet er alles van. Ze deelt haar expertise in de nieuwe LINDA.original ‘Wat Draag Ik Vandaag’. In deze aflevering duikt ze in de kast van paralympisch ruiter Nicole den Dulk. Dat blijkt een schatkist, ehm, schatkast vol sportieve kleren met een vrouwelijk randje.

– Artikel gaat verder onder de video –

Speciale herinneringen
Daarnaast bewaart Nicole ook een aantal items met speciale herinneringen in haar kast. Van een glinsterende galajurk tot het shirtje waarin ze haar rijongeluk kreeg. “Toen ik 27 was hebben we een oefenwedstrijd gehad en daar heb ik helaas een ongeluk gehad”, vertelt Nicole. Ze sloeg met haar paard over de kop en belandde in het ziekenhuis.

“Na wat scans is gebleken dat ik een hoge dwarslaesie heb, dus een volledige verlamming”, vervolgt Nicole. Desondanks voelt ze de passie voor paardrijden nog meer dan ooit. “Dat verlies je niet, ongeacht een ongeluk”, zegt Nicole stralend.

Onweerstaanbaar
Dat stralende is ook precies wat Manon opvalt. “Ik geloof heel erg dat elke vrouw een onweerstaanbaarheidsfactor heeft”, licht de styliste toe. In Nicole’s geval zijn dat óverduidelijk haar ogen. Manon besluit daar handig gebruik van te maken en kiest een outfit die de vrouwelijke kant van Nicole benadrukt.

(Bron: LINDA.nl)

Geef een reactie