De klemmende oproep aan KLM van profskateboarder Felipe Nunes heeft gewerkt. De Braziliaan zat al weken zonder beenprotheses, omdat de luchtvaartmaatschappij zijn bagage was kwijtgeraakt. Inmiddels is de koffer terecht. Dat meldt het AD.

De bagage staat nog wel in Kopenhagen, maar komt zo snel mogelijk zijn kant op, heeft de luchtvaartmaatschappij laten weten. De Braziliaan zit al zonder sinds hij met KLM terugvloog uit Kopenhagen. Hij was daar aanwezig voor een groot skateboardevenement. "Alsjeblieft KLM, ik heb mijn protheses nodig", schreef Nunes dit weekend onder een bericht van de Amerikaanse skateboardlegende Tony Hawk.

Die reageerde ronduit geschokt toen hij hoorde dat Nunes zijn bagage met beenprotheses kwijt is. Op zijn Instagramaccount (met 7,5 miljoen volgers) uitte Hawk zijn ongenoegen dat KLM nog steeds niet wist waar zijn bagage was. ‘Dit is mijn poging om ze op scherp te zetten zodat hij weer auto kan rijden.’ Hij had wel van KLM vernomen dat ze ermee bezig zijn. Volgens zijn laatste update is de bagage dus gevonden.

'Uiterst vervelend'

Nunes heeft zijn protheses niet nodig om te skaten - dat doet hij met zijn armen - maar wel om andere dingen te doen, zoals autorijden. KLM liet gisteren al weten het voor alle passagiers "uiterst vervelend te vinden als bagage en andere persoonlijke eigendommen te laat aankomen op de plek van bestemming". "We begrijpen dat dat in dit geval een extra onwenselijke ervaring oplevert. We zoeken uiteraard uit hoe we zo snel mogelijk kunnen helpen om de koffers weer terug te krijgen. Onze klantenservice staat in contact met meneer Nunes", aldus de woordvoerder.

Meer lezen over aangepast sporten? Neem via onderstaande knop een voordelig abonnement op Support Magazine!

(Bron: AD.nl)

Altijd op de hoogte blijven?