Onbegrensd Avontuur organiseert aangepast kanoweekend

Bij stichting Onbegrensd Avontuur, die toegankelijke groepsreizen in de natuur organiseert, staat een kanoweekend op de planning voor 2 tot en met 4 juni 2023. Als deelnemer zul je naar een onbewoond eiland in het midden van de natuur in het Noord-Hollandse Jisp kanoën en daar je tent opzetten voor een weekendje avontuur.

Foto via Onbegrensd Avontuur.

Je leert tijdens het weekend goed kanoën en navigeren op het water. In de ochtenden word je gewekt door de vogelgeluidjes (en misschien een wekker) en in avonden geniet je van een kampvuur. Alle maaltijden worden samen bereid.

Kosten
Het kanoweekend kost €100,- en is gebaseerd op de kosten voor de overnachtingen, het eten en de huur van de kano’s. Transport van en naar de start locatie is niet inbegrepen. Stichting Onbegrensd Avontuur wil haar avonturen financieel toegankelijk maken. Dit houdt in dat alle andere kosten (zoals bijvoorbeeld voorbereidingskosten) worden gedekt door de ontvangen donaties.

Deelnemers
Deze kanotocht is voor iedereen die op avontuur wil en graag op het water is. Er zijn wat punten om rekening mee te houden als je wil deelnemen:

  • Je kunt zwemmen
  • Je armfunctie moet redelijk goed zijn, zonder klachten
  • Je rompstabiliteit moet redelijk goed zijn
  • Je bent niet afhankelijk van een elektrische rolstoel
  • Je hebt geen epilepsie, of bent al een tijd aanvalsvrij.

Meer informatie over het kanoweekend, en de mogelijkheid tot inschrijven, vind je hier.

Alles lezen over toegankelijke vakanties? Bestel de Support Magazine Vakantie-editie 2023 of ontvang deze gratis bij een abonnement:

Geef een reactie