Mijn Leven 2.0 organiseert online ontmoetingen over leven met ziekte of beperking

28 januari 2022 - Redactie Support Magazine

Mijn Leven 2.0 organiseert regelmatig gratis online ontmoetingen voor mensen die leven met een ziekte of fysieke beperking. Iedereen is welkom die wel wat inspiratie kan gebruiken, of wat inspiratie wil delen, over het leven met een ziekte of fysieke beperking. Het motto is: samen weet je meer dan alleen en 'afkijken' mag! De eerstvolgende online ontmoeting is maandag 21 februari van 11–12 uur. Het thema is dan 'leven met pijn'.

Tijdens deze ontmoetingen wordt gepraat over hoe je het leven prettig(er) kan maken. Het leven met ziekte of beperking is immers niet altijd makkelijk. Soms staat een thema centraal, zoals maandag 21 februari het geval is. Dan wordt er gepraat over leven met pijn. Daar horen vragen bij als: is het mogelijk om prettig te leven als je (altijd) pijn hebt? Heb je tips hoe je dat dan doet? En wat is misschien een eerste stap die je kunt zetten naar een fijner leven?

Elke ontmoeting is anders

De ontmoetingen zijn voor iedereen. Het maakt niet uit of je al kortere of langere tijd leeft met een beperking, of je beperking zichtbaar of onzichtbaar is. Elke ontmoeting is anders, dus ook als je al een keer hebt meegedaan ben je welkom! De ontmoeting wordt gehost door mensen die zelf een ziekte of beperking hebben, en verloopt via een Zoom-meeting met maximaal zeven mensen. Aan de hand van korte filmpjes wisselen we eigen ervaringen en tips uit.

Ga naar de agenda voor een overzicht van alle online ontmoetingen.

Aanmelden voor de online ontmoetingen kan hier. Eerst nog een vraag? Mail dan naar: info@mijnleventweepuntnul.nl.

Altijd op de hoogte blijven?