Mentelity Foundation organiseert inspirerende avond ‘LEEF’

Foto via Mentelity Foundation

De Mentelity Foundation organiseert op 14 april 2021 de inspirerende avond ‘LEEF’. Tijdens dit online evenement bezorgt de Mentelity Foundation samen met diverse gasten de avond van je leven. “Bestel nu een ticket, laat je inspireren en jouw glas zal ook altijd halfvol zijn!”, meldt de stichting.

De avond zal in het teken staan van hoe Bibian in het leven stond en het verzamelen van herinneringen in plaats van bezittingen. Vlak voor haar overlijden had Bibian nog de hoop aanwezig te kunnen zijn, maar het was haar nadrukkelijke wens het evenement door te laten gaan.

Programma
Woensdag 14 april start de avond om 18:30 uur en eindigt rond 20:30 uur. De presentatie is in handen van Quinty Trustfull. Bij haar aan tafel schuiven de volgende gasten aan om te praten over de kracht van positiviteit en hoe Bibian daardoor tot het laatste moment wist te genieten van het leven:

  • Edwin Spee, man van Bibian Mentel
  • Edith Bosch, meervoudig wereldkampioen judo
  • Jesse Bleekemolen, documentairemaker
  • Tommie Christiaan & Samantha Steenwijk met muzikale optredens

Tickets
Je kunt hier tickets bestellen. Bezoekers die een ticket hebben aangeschaft, krijgen in de week van het event een speciale link toegestuurd die toegang geeft tot de avond ‘LEEF’. Ben je op de avond zelf verhinderd? Geen probleem, de avond is na aanschaf van een ticket een week lang terug te kijken via je unieke link. Een ticket voor de avond kost €49,95 en de opbrengsten komen volledig ten goede aan de Mentelity Foundation.

(Bron: Mentelity Foundation)

Geef een reactie