Maak bij Welzorg Auto op Maat kans op gratis dag Zonnebloemauto

Dit jaar laten diverse organisaties tijdens de Week van de Toegankelijkheid zien hoe belangrijk het is dat een beperking voor iemand niet altijd een belemmering hoeft te zijn. Bij Welzorg Auto op Maat kun je tijdens deze Week van Toegankelijkheid kans maken op een dag huur van de Zonnebloemauto (+ brandstof) inclusief 4 vrijkaarten voor een toegankelijk uitstapje naar keuze!

Het motto van deze editie van de Week van de Toegankelijkheid (7 t/m 11 oktober 2019) is ‘Doen wat je zelf wilt!’. Vrije tijd moet iedereen naar eigen keuze kunnen indelen.

Uitstapjes
Bij het winnen van de Zonnebloemauto zijn er verschillende uitstapjes om naartoe te rijden. Gaia Zoo, Louwman Museum, Openluchtmuseum, Heineken Experience en Madurodam hebben speciaal voor deze actie vrijkaarten beschikbaar gesteld. Jij mag zelf bepalen wanneer en waar je heen gaat!

Win, win, win!
Wil je een dagje uit met de Zonnebloemauto winnen (naar wens met chauffeur) of ken je iemand anders die je hier blij mee wilt maken? Vul dan het formulier in op de website van Welzorg Auto op Maat. Zij maken in de week van 14 oktober iedere dag drie winnaars bekend via hun Facebookpagina.

– Ingezonden mededeling –

Geef een reactie