KPN en Fonds Gehandicaptensport organiseren tweede KPN Voetbalvriendendag

27 juli 2022 - Redactie Support Magazine

Fonds Gehandicaptensport organiseert samen met KPN de tweede editie van de KPN Voetbalvriendendag. Dit evenement vindt plaats op zondag 28 augustus 2022 op een unieke locatie, namelijk de KNVB Campus in Zeist. Dit is de trainingslocatie van het Nederlands elftal. Voetbalhelden en vrijwilligers zetten zich op deze dag in om mensen met een handicap en hun familie/vrienden een onvergetelijke dag te bezorgen dat geheel in het teken staat van voetbal.

De KPN Voetbalvriendendag is voor iedereen toegankelijk, ongeacht handicap, ervaring en leeftijd. Tussen 10.00 en 15.00 uur ben je van harte welkom op de KNVB Campus. Je mag vijf uur lang genieten van alle (voetbal)activiteiten, maar het is ook mogelijk dat je één of meerdere uren aanwezig bent.

Activiteiten

Alle voetbalvrienden met een lichamelijke, verstandelijke, auditieve en/of visuele beperking zijn samen met hun vrienden en familie welkom op de KNVB Campus. Naast voetballen en trainen als een echte Oranje International kunnen de voetbalvrienden ook deelnemen aan een rondleiding, de KNVB voetbalquiz, een meet & greet of je neemt een kijkje achter de schermen van de VAR. Daarnaast is het ook nog mogelijk om blindenvoetbal of framevoetbal te spelen.

Aanmelden voor de KPN Voetbalvriendendag kan hier.

Meer lezen over aangepast sporten en framevoetbal? Neem een voordelig abonnement op Support Magazine via onderstaande knop!

(Bron: KNVB)

Altijd op de hoogte blijven?