FLOOR jongerencoaching geeft gratis webinar: ‘Veerkracht… iets voor mij?!’

Foto via FLOOR jongerencoaching

Na het succes van het eerste webinar geeft FLOOR jongerencoaching op 26 mei een tweede en voorlopig laatste webinar met het onderwerp ‘Veerkracht… iets voor mij?!’. Misschien hoor je in moeilijke situaties wel eens dat ‘niet bij de pakken neer gaan zitten’ een keuze is. Maar is het wel zo makkelijk? Ook in tijden dat alles in je leven wel gemakkelijk lijkt te gaan, is het handig om te weten hoe je in balans kunt blijven.

Je kent ze wel, die mensen die heftige dingen hebben meegemaakt en daar toch heel krachtig en inspirerend over kunnen vertellen. Hoe kan dat? Deze mensen zijn vaak veerkrachtig! Veerkracht, oftewel de flexibiliteit om terug te veren, valt aan te boren. Het betekent dat je een groot vermogen hebt om te herstellen. Bijvoorbeeld na een hele nare periode. Maar zeker ook in betere tijden een heel fijn talent.

Veerkracht-expert
In dit gratis webinar gaat Sandra Bijlsma in gesprek met expert Yvonne Lammertink over twee onderdelen waarmee jij veerkracht kunt vergroten. Yvonne heeft Humanistiek gestudeerd en is coach en coach-coördinator bij FLOOR. Zij gaat in haar werk als veerkracht-versterker met jongeren in gesprek.

In dit webinar:

  • Leer je wat veerkracht is
  • Wordt er verteld over twee belangrijke onderdelen van veerkracht
  • Ontdek je hoe jij jouw veerkracht kunt gaan versterken
  • Krijg je inspirerende voorbeelden waardoor jij kunt gaan ontdekken dat veerkracht niet alleen maar voor de sterksten is
  • Ontvang je hulpmiddelen om zelf aan de slag te gaan

Het webinar wordt gegeven op 26 mei om 15.00 uur en duurt maximaal 45 minuten. Klik hier om je aan te melden.

Yvonne Lammertink (links) en Sandra Bijlsma (rechts). Foto via FLOOR jongerencoaching.

Geef een reactie