Fleur Jong te zien in wereldwijde campagne van Under Armour

25 januari 2023 - Redactie Support Magazine

Fleur Jong is te zien in een reclamecampagne van sportmerk Under Armour. In die video vervult Jong een prominente rol naast twee andere atleten, namelijk Seth Curry en Jordan Thompson. Dat meldt Uniek Sporten.

In Nederland kennen we paralympisch atlete Fleur Jong natuurlijk al langer. Haar prestaties op de sprint en in het verspringen zijn ook ver buiten ons land opgevallen. Net als haar enthousiaste uitstraling, waarmee ze vele sporters weet te inspireren. Dat is ook het doel van de nieuwe campagne.

Met de campagne onder de titel 'Dig Deep. Set Goal. Level up' wil Under Armour laten zien dat je je vooral niet moet laten tegenhouden in de doelen je hebt. Een boodschap die Fleur aan het hart ligt. "Trots! Dat is wat ik voel als ik deze video bekijk. Under Armour laat in deze video het verhaal van drie atleten aan de wereld zien, waarvan het mijne er één is", schrijft ze op Instagram. Het mooiste aan de video vindt ze dat de drie atleten gelijk zijn.

Gelijk

Gelijkheid en inclusiviteit waren bij het maken van de video vanaf het begin vanzelfsprekende ingrediënten. "Dat is een gevoel wat ik iedereen zou toewensen en wat iedereen zou moeten nastreven! We wilden de ware verhalen van de atleten delen. Het doorgaan bij moeilijke momenten is een onderdeel van de reis van ons allemaal bij onze eigen doelen. Uiteindelijk, stellen we allemaal doelen, we hebben allemaal uitdagingen en we moeten allemaal naar onszelf luisteren om hoger op te komen. We zijn allemaal... gelijk."

(Bron: Uniek Sporten)

Altijd op de hoogte blijven?