Eva Eikhout maakt met Wilfred Genee podcast over overwinnen van beperkingen

23 oktober 2020 - Redactie Support Magazine

Eva Eikhout en Wilfred Genee zijn samen, uit naam van Uniek Sporten, de podcast 'ONBEPERKT' begonnen. De podcast waarin bekende en onbekende mensen vertellen over het overwinnen van hun beperkingen. Van fysieke handicaps tot karaktertrekken met negatieve impact tot vooroordelen. Een beperking kent vele vormen maar een beperking overwinnen kan lang niet iedereen.

In deze maandelijkse podcast praten Wilfred Genee en Eva Eikhout met inspirerende gasten over de balans tussen beperking en talent. Want alleen als je je beperking leert kennen, ben je tot grote dingen in staat. Alleen dan ben je echt onbeperkt.

Eerste aflevering

In deze eerste aflevering van ONBEPERKT leer je de presentatoren Wilfred en Eva kennen. Wat zijn hun beperkingen? Wat merken ze van deze beperkingen in het dagelijkse leven? En wat maakt iets tot een beperking? De beperking zelf? Of de manier hoe je ermee omgaat?

Columniste van Support Magazine

Presentatrice Eva Eikhout is een van onze columnisten. Ze doorliep met succes de BNNVARA Academy en vorig jaar maakte ze haar debuut bij YUNG DWDD. In haar eerste column schreef ze hoe ze de quarantaine creatief doorkomt en ook anderen daarbij helpt. In de afgelopen editie vertelt Eva hoe ze fit blijft en dat ze daar haar oude vervoersmiddel voor terugvindt. Neem een abonnement op Support Magazine en je blijft op de hoogte van Eva's verhalen.

De podcast is ook beschikbaar met bewegend beeld:

(Bron: Uniek Sporten)

Altijd op de hoogte blijven?