Doe mee met onderzoek naar hulpmiddelen van ministerie van VWS en VNG

Het ministerie van VWS en de Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG) laten onderzoek doen naar hoe het gaat met het aanvragen, verstrekken en onderhoud van hulpmiddelen. Het is belangrijk dat zoveel mogelijk mensen de vragenlijst invullen. Dit kan tot 7 oktober, zo meldt Ieder(in).

Foto door Mikhail Nilov, via Pexels.

Het onderzoek richt zich op de periode vanaf maart 2021 en verder. Dus heb jij vanaf maart 2021 een hulpmiddel aangevraagd bij je gemeente of ervaring gehad met service of onderhoud ervan? Dan kun je de vragenlijst invullen.

Negatieve en positieve ervaringen welkom
Doel van het onderzoek is zowel om te weten te komen wat niet goed gaat, maar ook wat er wel goed gaat. Zodat duidelijk wordt of de landelijke afspraken over betere toegang tot hulpmiddelen en betere levering, service en onderhoud, in de praktijk ook echt tot de gewenste verbetering leiden en waar (nog) niet.

Het onderzoek wordt uitgevoerd door bureau Significant Public en kan tot 7 oktober anoniem door jou worden ingevuld.

De vragenlijst vind je hier.

Andere manieren
Wil je de vragenlijst liever telefonisch met een medewerker afnemen, of op papier invullen? Bel dan naar het volgende telefoonnummer: 088 – 00 23 433. Je kunt aangeven dat je belt voor de Monitor Dienstverlening Hulpmiddelen.

Alles lezen over de nieuwste hulpmiddelen? Neem een voordelig abonnement op Support Magazine:

(Bron: Iederin)

Geef een reactie