Doe mee met onderzoek naar hulpmiddelen van ministerie van VWS en VNG

7 september 2022 - Redactie Support Magazine

Het ministerie van VWS en de Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG) laten onderzoek doen naar hoe het gaat met het aanvragen, verstrekken en onderhoud van hulpmiddelen. Het is belangrijk dat zoveel mogelijk mensen de vragenlijst invullen. Dit kan tot 7 oktober, zo meldt Ieder(in).

Het onderzoek richt zich op de periode vanaf maart 2021 en verder. Dus heb jij vanaf maart 2021 een hulpmiddel aangevraagd bij je gemeente of ervaring gehad met service of onderhoud ervan? Dan kun je de vragenlijst invullen.

Negatieve en positieve ervaringen welkom

Doel van het onderzoek is zowel om te weten te komen wat niet goed gaat, maar ook wat er wel goed gaat. Zodat duidelijk wordt of de landelijke afspraken over betere toegang tot hulpmiddelen en betere levering, service en onderhoud, in de praktijk ook echt tot de gewenste verbetering leiden en waar (nog) niet.

Het onderzoek wordt uitgevoerd door bureau Significant Public en kan tot 7 oktober anoniem door jou worden ingevuld.

De vragenlijst vind je hier.

Andere manieren

Wil je de vragenlijst liever telefonisch met een medewerker afnemen, of op papier invullen? Bel dan naar het volgende telefoonnummer: 088 – 00 23 433. Je kunt aangeven dat je belt voor de Monitor Dienstverlening Hulpmiddelen.

(Bron: Iederin)

Altijd op de hoogte blijven?