Deel je mobiliteitstip met Support Magazine

In de komende editie van Support Magazine – met onder andere het thema mobiliteit – wil de redactie een artikel publiceren waarin lezers aan het woord komen over hun mobiliteitshulpmiddel. Welke vrijheid geeft jouw rolstoel, rollator, scootmobiel, brommobiel, (bak)fiets, handbike, balansstoel, auto, camper, enzovoorts, jou?

Hoe vaak en waar gebruik je het mobiliteitshulpmiddel? We horen ook graag hoe je het hulpmiddel hebt verkregen. Heb je het bijvoorbeeld zelf aangeschaft, bij een instantie aangevraagd (zoals Wmo, UWV, de zorgverzekeraar of een combinatie hiervan) of is het met een crowdfundingsactie mogelijk gemaakt?

Wat is jouw gouden tip om het mobiliteitsmiddel dat je vleugels geeft daadwerkelijk te verkrijgen?

Het is daarnaast leuk – maar niet verplicht – als je er een foto met hoge resolutie van jou en het hulpmiddel bij stuurt, die we bij het artikel mogen plaatsen. Alvast bedankt voor je inzending!

Wil je extra informatie of meerdere/grotere foto’s sturen? Stuur dan direct een e-mail naar de redactie, met dezelfde gegevens als waar hieronder in het formulier om gevraagd wordt.


    Geef een reactie