Aangepaste kinderkleding van Pien & Polle

Ben je voor je kind op zoek naar aangepaste kleding? Kleding die makkelijk aan te doen is? Een stoere spijkerbroek waar de luier wel in past? Een romper die de luier goed op z’n plek houdt? Een vrolijk sjaaltje tegen overmatig speekselverlies? Je kunt het kopen bij Pien & Polle spe©ial kidswear.

Oprichtster Monique van Oijen: “Als moeder van een meervoudig gehandicapte dochter liep ik regelmatig tegen het probleem aan om leuke geschikte kleding voor haar te vinden. Ik maakte veel zelf of paste bestaande kleding aan. Mijn droom was dan ook kleding op de markt te brengen voor deze doelgroep. En zo is 12,5 jaar geleden Pien & Polle ontstaan.”

Van slabber tot zwembroek
Inmiddels is Pien & Polle uitgegroeid tot een bedrijf met een brede collectie. Je kunt er onder andere terecht voor grote waterdichte slabbers, extra grote winter- en zomerslaapzakken met en zonder mouw, rompers voor diverse problematiek (voor PEG-sonde en met rits op de rug), incontinentie-zwemkleding, rolstoel-winterjassen, voetenzakken en cape’s. Maar ook diverse broeken, zoals broeken voor kruipers en billenschuivers, en leuke praktische aankleedkussens die makkelijk mee te nemen zijn. Verder heeft Pien & Polle ook verjaardagscadeautjes, zoals gebaren-dvd’s.

Geef een reactie