Relaxed floaten

Met deze zachte Flootkussens kun je heerlijk relaxen en ontspannen in het water. In verschillende maten en vormen, omdat iedereen anders is! Vanaf € 189. Te koop via Levarecura.

Brochuchure-Toevla-kust Toegankelijk Vlaanderen

Dichtbij huis blijven, maar toch even de grens over? Toerisme Vlaanderen ontwikkelde een flink aantal toffe brochures met toegankelijke vakantie-adressen in Vlaanderen en langs de Belgische kust. Ook handig zijn de verschillende stadsgidsen over Brugge, Mechelen en Leuven. Gratis te vinden op Visit Flanders.

Rolbackpack phoenix2

De Phoenixreistassen klik je eenvoudig achter je rolstoel en door de unieke, grote 'spinner'-wielen draai je gemakkelijk alle kanten op. Vanaf € 189. Te koop via Phoenix Instinct.

jay-balance-cryo-fluid-support-magazine-100� Koele kont

Met de nieuwe 'Cryo Fluid'-technologie heeft Sunrise Medical de Mobility Product Award 2020 binnengesleept. De speciaal ontwikkelde foam kan toegevoegd worden aan het JAY Balance-zitkussen en zorgt voor een actieve koeling van de huid. Klaar voor de hete zomers! Geen zweetbillen meer. Te koop via Sunrise Medical.

Deze producten waren eerder te vinden in de Support Magazine Vakantie-editie 2021. Op de hoogte blijven van alle handige hulpmiddelen en accessoires? Neem een abonnement!

WORD ABONNEE

Altijd op de hoogte blijven?