Zorgeloos op pad met flexibel abonnement voor scootmobiel of driewielfiets

7 juli 2023 - Redactie Support Magazine

De vrijheid om te bewegen staat bij ons centraal. We helpen om mobiel te kunnen zijn en actief deel te kunnen nemen aan de maatschappij. Soms wordt deze vrijheid om verschillende redenen (tijdelijk) beperkt of heb je gedurende een bepaalde periode extra behoefte om er vaker op uit te gaan. Natuurlijk kun je dan je omgeving om hulp vragen, maar we begrijpen dat je ook graag zelfstandig wilt blijven. Daarom bieden wij flexibele abonnementen voor scootmobielen en driewielfietsen, zo blijf je zorgeloos mobiel.

Fotoshoot-Louwman-Care-6938 Foto via Louwman Care.

Scootflex: het zorgeloze scootmobiel abonnement

ScootFlex is een flexibel maandabonnement voor scootmobielen. Handig voor als je tijdelijk minder mobiel bent na een operatie, als je wilt ervaren hoe het is om een scootmobiel te hebben of ter overbrugging van een Wmo-aanvraag. Maar ook fijn als je liever voor een vast bedrag per maand wilt huren in plaats van kopen. Het abonnement is af te sluiten vanaf één maand en je bepaalt zelf wanneer het start en stopt. Daarbij rijd je altijd zorgeloos rond: dankzij slimme techniek kunnen we de scootmobiel bij eventuele problemen namelijk op afstand uitlezen en het probleem snel oplossen. Bovendien betaal je maandelijks een vast bedrag waar alles in zit: gebruik, onderhoud, verzekering én (pech)service. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Nieuw! FietsFlex: het zorgeloze abonnement voor driewielfietsen Easy-Rider-driewielfiets-met-extra-opties-1 Foto via Louwman Care.

Na de introductie van ScootFlex, werd ook de vraag naar een abonnement voor driewielfietsen steeds groter. Vandaar dat we sinds kort ook met FietsFlex zijn gestart, een abonnement voor driewielfietsen met dezelfde flexibele voorwaarden en voordelen als ScootFlex. Of je nou tijdelijk of voor een langere periode een driewielfiets nodig hebt, met FietsFlex kun je zorgeloos op pad. Net als bij ScootFlex betaal je bij FietsFlex maandelijks een vast all-in bedrag voor het gebruik, onderhoud, verzekering en (pech)service.

Scootflex en FietsFlex zijn gemakkelijk aan te vragen via onze website. Wanneer je een aanvraag hebt gedaan, leveren we de scootmobiel of fiets binnen 5 werkdagen bij je thuis af, inclusief rijinstructie. Vanaf dat moment kun je zorgeloos op pad met je scootmobiel of driewielfiets. Heb je het hulpmiddel niet meer nodig? Dan kun je het abonnement gemakkelijk opzeggen en halen wij de scootmobiel of fiets weer bij je op.

Deze pagina wordt u aangeboden door Welzorg.

Altijd op de hoogte blijven?