Winacties

WIN een Airbnb-tegoedbon t.w.v. 100 euro! 

Benieuwd naar de rolstoeltoegankelijke accommodaties van Airbnb? Support Magazine mag een voucher ter waarde van 100 euro weggeven aan zijn lezers. In te wisselen bij een Airbnb-bestemming naar keuze.

Afgelopen zomer had Support Magazine een leuk gesprek met Srin Madipalli, Accessibility Product and Program Manager van het Airbnb-hoofdkantoor in San Francisco. Srin, zelf rolstoelgebruiker en pionier in hart en nieren, wist Airbnb achter zich te krijgen bij zijn streven naar meer toegankelijke accommodaties. Inmiddels zijn er op de site van Airbnb uitgebreide zoekfilters op toegankelijkheid. Heb je er weleens over nagedacht om jouw (aangepaste) huis tijdens je vakantie te verhuren? Zo verdien je je eigen vakantie weer terug en help je anderen aan een fijne vakantie!
Je leest er alles over in de Support Magazine Vakantie-editie 2020!

Wat is Airbnb?

Airbnb, opgericht in 2008, is een online marktplaats voor de verhuur en boeking van privé-accommodaties. De website omvat meer dan zeven miljoen accommodaties in 191 landen en honderdduizend steden. De naam komt van AIRbed en Breakfast, luchtbed en ontbijt, het idee zoals het ooit begon. Tegenwoordig kan je vaak wel op een echt bed slapen of boek je zelfs een luxe kamer in een B&B. Extra leuk is dat er direct contact is tussen jou en je mogelijke host. Heel makkelijk als je meer wilt weten over de toegankelijkheid maar ook over vervoer ter plaatse bijvoorbeeld.

Wat moet je doen?

Wil jij kans maken op de voucher ter waarde van 100 euro? Vul dan het wedstrijdformulier in en vertel ons wat jouw favoriete vakantieland is en waarom.

Doe mee!

 

Voorwaarden:

  • Deze actie loopt tot 1 februari 2020.
  • Alleen correct en volledig ingevulde formulieren dingen mee naar de prijs.
  • De winnaar ontvangt persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.
  • Inzendingen kunnen worden gebruikt op de social media van Support Magazine en van de partner die de prijs ter beschikking stelt, op Supportmagazine.nl en in Support Magazine (altijd onder naamsvermelding van de inzender).
  • Door mee te doen aan de wedstrijd geef je Supportmagazine.nl/Support Magazine toestemming om, wanneer je gewonnen hebt, je (email)adres met Airbnb te delen, zodat de prijs verzonden kan worden.
  • Door mee te doen aan deze wedstrijd geef je automatisch toestemming voor toezending van de gratis Support Magazine e-nieuwsbrief.