Winactie Quokka

Maak nu kans op de nieuwe Square Bag of de Cupholder van Quokka!

Support Magazine kan 3 exemplaren van de nieuwe Square Bag met bijbehorende adapter én 3 Cupholders met adapter van Quokka verloten!

Hoe kan je meedoen?
Vul vóór 25 december je gegevens in in het winformulier hieronder. En natuurlijk of je kans wil maken op de Square Bag of de Cupholder. We verloten de producten onder de inzenders.


  Square Bag of Cupholder?

  Over de Quokka Cupholder
  Deze bekerhouder past in elke Quokka adapter en is geschikt voor bekers en flesjes. Door de flexibele veren passen er verschillende diameters in tot een maximum van ø 7,6 cm, waardoor er zelfs een bidon inpast. Hij is uit 1 stuk kunststof gegoten, sterk en vaatwasser bestendig. Met deze cupholder heb je jouw drankje altijd onder handbereik.

  Quokka Cupholder. Foto via Quokka

  Over de nieuwe Quokka Square Bag
  Quokka introduceert een nieuw model tas dat qua grootte tussen de kleine en de grote modellen in past. En omdat deze tas vierkant van vorm is heeft hij de toepasselijke naam ‘Square Bag’ gekregen.

  Naast de reeds bekende Quokka eigenschappen (geschikt voor alle typen Quokka adapters, supersoepele ritsen, een contrasterende binnenvoering en speciale ritskoordjes) voegt de Square bag nog een belangrijk stuk praktisch gebruiksgemak toe: Wanneer je het hoofdvak van de Square Bag openritst scharniert de voorzijde naar voren waardoor je in één oogopslag kan zien wat erin zit en er heel gemakkelijk spullen uit kan halen. De speciale binnenvoering zorgt ervoor dat er niets kan uitvallen. En aan de voorkant zit nog een extra vak voor de kleine spullen die je mee wil nemen.

  Quokka Square Bag. Foto via Quokka

  Over Quokka
  Met een ingenieus systeem kun je de accessoires van Quokka (handige tassen, smartphonecases en een bekerhouder) aan je rolstoel, rollator of scootmobiel klikken. Het systeem kan zonder schroeven of boren aan je hulpmiddel bevestigd worden, op de plek die je zelf handig vindt. De adapter, zoals Quokka het bevestigingssysteem noemt, is er in twee smaken: één voor handbewogen rolstoelen en rollators, en één voor elktrische rolstoelen en scoots. Alle Quokka accessoires passen op beide systemen.

  De tassen van Quokka zijn niet alleen mooi en strak om te zien, ze zijn vooral heel praktisch door de supersoepele ritsen, contrasterende binnenvoering en speciale ritskoordjes die het makkelijk maken om de tas te openen en te sluiten. Extra voordeel van het bevestigingssysteem is dat je met één handomdraai kunt vergrendelen, zodat dieven geen kans makenen je je tas of accessoire onderweg niet kunt verliezen. Eind dit jaar introduceert Quokka een nieuw model tas dat tussen het kleine en grote model in past: de Square Bag. Net als de andere accessoires kan deze nieuwe tas weer worden vergrendeld op een plaats waar je er goed bij kunt.

  Lees meer op www.quokkabag.nl

  Geef een reactie