Winactie Pak je Carlosmoment: klein gebaar, groot geluk

Op 24 juli lanceerde Jaap Bressers, een van de meest gevraagde sprekers van Nederland, het socialmediaplatform Carlosmomentjes. Bij dit platform hoort ook het geweldige boek ‘Pak je Carlosmoment’, waar Support Magazine vijf exemplaren van mag weggeven.

Wil jij het boek ter waarde van € 20,- winnen? Doe dan mee aan deze winactie en maak kans!

Over het boek
Gewoon gelukkig zijn en ook nog eens bijdragen aan het geluk van anderen, wie wil dat nou niet? Jaap Bressers ontdekte in zijn eigen zoektocht naar geluk de kracht van het Carlosmoment: een klein gebaar dat zorgt voor een groot geluk. En het meest bijzondere: iedereen kan het. Jaap moest er, zoals hij zelf zegt, zijn nek voor breken om dit te beseffen. Gelukkig kan het nu ook een stuk simpeler door dit boek te lezen. Het bestaat uit korte persoonlijke verhalen waar je ook zelf iets mee kan.

Op een aanstekelijke manier, met veel humor en emotie, legt Jaap uit wat een Carlosmoment is. Je hoeft er niet harder voor te werken. Je hoeft ook niks te veranderen. Het is er al. Je hoeft alleen maar je moment te pakken. Zo draag je op een simpele en leuke manier bij. Voor jezelf en de ander. Geluk groeit als je het deelt.

Hoe maak je kans?
Stuur ons vóór 20 september 2020 jouw Carlosmoment in maximaal 20 woorden. Gebruik hiervoor onderstaand formulier.

Hier stond het invulformulier, maar de winactie is afgelopen.

Algemene voorwaarden
De winactie loopt tot 20 september 2020. De winnaars ontvangen bericht per e-mail en zullen om het postadres gevraagd worden voor toezending van het boek. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. Inzendingen mogen worden gebruikt in berichtgeving van Support Magazine, Supportmagazine.nl en de sociale media.

Geef een reactie