Welkom bij meet-up Levenskunst 2.0 in Vianen

Uitnodiging voor iedereen die leeft met een ziekte of beperking: kom op 30 september naar de meet-up Levenskunst 2.0 in Vianen. Op deze ochtend deel je ervaringen over prettig leven met een kwetsbaar lijf tijdens een gezellig samenzijn met heerlijke lunch. De meet-up wordt georganiseerd door Mijn Leven 2.0, platform voor leven met een ziekte of beperking in de provincie Utrecht.

Foto via Mijn Leven 2.0.

Hoe leef je zo prettig mogelijk als je lichaam niet meewerkt? Welke inzichten helpen je daarbij? Dat vraagt om ‘Levenskunst 2.0’ en dáár ga je het als deelnemer op deze ochtend over hebben. “Ons motto is: samen weten we meer en afkijken mag”, aldus Mia Willems, één van de initiatiefnemers.

Levenskunst is (mee)bewegen
Als je leeft met een ziekte of handicap is bewegen niet altijd vanzelfsprekend. Hoe ga je hier mee om? En denk ook aan de kunst van het ‘meebewegen’, bijvoorbeeld met veranderingen. Onder leiding van gespreksleider en levenskunstenaar Hanneke Dullemond gaan we hierover in gesprek. Daarna kun je op een laagdrempelige manier kennismaken met verschillende beweegactiviteiten die kunnen helpen bij het vinden van plezier in het leven. En we eindigen met een gezellige en lekkere lunch. Bekijk de sfeerimpressie.

Welkom
Mijn Leven 2.0 gaat voor een leuke ochtend met ontmoeting, uitwisseling en muziek. Iedereen is welkom; het maakt niet uit of je nog maar net of al langer leeft met een ziekte of beperking en het doet er ook niet toe of je beperking zichtbaar of onzichtbaar is.

De deur gaat open om 9:45 uur, aanvang om 10:00 uur. Deelname is kosteloos en de locatie is rolstoeltoegankelijk. Het adres is De Prenter, Grote Geusplein 1 in Vianen. Graag wél vooraf aanmelden. Er zijn maximaal 20 plaatsen dus wacht niet te lang!

Voor meer info en aanmelden ga je naar de website van Mijn Leven 2.0.

Alles lezen over leven met een handicap? Neem een voordelig abonnement op Support Magazine:

Geef een reactie