VSN en Per Saldo zenden live webcast uit over pgb en corona

Op woensdag 15 april 2020 verzorgt Per Saldo in samenwerking met Vereniging Spierziekten Nederland een webcast (een live uitzending via internet) over pgb en het coronavirus. Per Saldo: “We zijn blij dat we via deze samenwerking toch dichtbij kunnen zijn in deze moeilijke tijd”.

Er bestaan veel onduidelijkheden bij mensen met een pgb, maar de laatste weken is er druk gesproken met alle partijen en zijn er eerste resultaten. Tijdens de webcast wordt antwoord gegeven op al je vragen over je pgb in corona-crisistijd. Daarnaast praten VSN en Per Saldo je bij over de laatste ontwikkelingen. Je kunt vooraf vragen insturen of tijdens de uitzending je vragen stellen.

Deze uitzending is bestemd voor iedereen met een pgb. Je hoeft dus geen lid te zijn van Per Saldo of van Vereniging Spierziekten Nederland om je aan te kunnen melden. Het maakt ook niet uit vanuit welke wet, Wlz, Zvw, Wmo of Jeugdwet, je je pgb krijgt, want ze komen allemaal aan bod.

Wanneer en aanmelden
De uitzending is op woensdag 15 april 2020 van 16.00 tot 17.00 uur. Je kunt je aanmelden via deze link. Je ontvangt na aanmelding van Vereniging Spierziekten Nederland via e-mail een bevestiging met de link waar de uitzending op 15 april te volgen is. Aanmelden kan tot uiterlijk aanstaande dinsdag 12.00 uur.

De webcast is een uitzending via internet die je rechtstreeks kunt volgen op een pc, laptop, tablet of smartphone. Je kunt vooraf of tijdens de uitzending vragen stellen aan de sprekers. Om een webcast te volgen heb je een goede internetverbinding nodig.

Bekijk hier de webcast terug:

(Bron: Per Saldo)

Geef een reactie