Natuurlijk wil je zo zelfstandig mogelijk blijven. Gewoon met de auto naar het werk, naar familie of een dagje weg. Met een op maat aangepaste auto rijd je veilig en comfortabel. Omdat we dit voor iedereen mogelijk willen maken, hebben we bij Welzorg Auto op Maat het grootste aanbod aan aangepaste en aanpasbare occasions van Nederland.

welzorg-aom

Het aanbod bestaat dus niet alleen uit occasions die al volledig zijn aangepast, maar ook occasions zonder aanpassingen die nog geheel naar wens kunnen worden aangepast. Dit kan variëren van instapbeugels en handbedrijfsremmen tot kofferbakliften, draai- en comfortstoelen, aangepaste besturing en extra rembekrachtiging. Alles om zorgeloos op pad te kunnen. Benieuwd hoe dit in z’n werk gaat?

  1. Op onze portal staan ruim 1.500 beschikbare auto’s. Wanneer je interesse in een van de auto’s hebt of wil weten wat de mogelijkheden zijn, kun je een vrijblijvend gesprek aanvragen.
  2. Een van onze adviseurs neemt contact met je op om een kennismakingsgesprek in te plannen. Dit kan digitaal of in een van onze showrooms.
  3. Als je nog steeds geïnteresseerd bent, maken we een afspraak om de auto te bekijken en een proefrit te maken. Dit kan in meer dan 70 vestigingen in Nederland, zo zijn we altijd bij je in de buurt.
  4. Ben je nog steeds enthousiast na de proefrit? Dan denken we met je mee over de financieringsmogelijkheden en maken we een passende offerte.
  5. Als de offerte akkoord is, gaan we voor je aan de slag met de aanpassingen.
  6. Wanneer de auto klaar is, leveren we deze in een van onze showrooms of bij je thuis af.
  7. Zo kun je weer zorgeloos op pad met je aangepaste auto.

Heb je al een auto en wil je deze aan laten passen? Ook dan kun bij ons terecht. Via de kentekencheck op onze website kun je zien wat de mogelijkheden zijn voor jouw auto. Natuurlijk kun je ook altijd contact opnemen met onze adviseurs, ze helpen je graag verder.

Deze pagina wordt u aangeboden door Welzorg Auto op Maat.

Altijd op de hoogte blijven?