Vakantie-editie 2021

De Support Magazine Vakantie-editie is een speciale uitgave vol informatie over vakantie vieren met een lichamelijke beperking. Alle abonnees ontvangen elk najaar de nieuwe Vakantie-editie bij hun abonnement. De uitgave is natuurlijk ook los te bestellen, dat kan via het invulformulier onderaan.

Coronatijd of niet, de Vakantie-editie 2021 van Support Magazine heeft voor iedere vakantieganger met een beperking wel iets leuks te bieden. Ga heerlijk het water op, zoek rust en ruimte in de natuur, huur een aangepaste camper, of reis in gedachten mee met de avontuurlijke Nicolette die met handbike en tent dwars door Nederland trok.
En wie toch nog maar liever even thuisblijft – al dan niet in afwachting van een vaccin – kan zijn voordeel doen met de thuisvakantietips van wetenschapper Jessica de Bloom. Loskomen van je dagelijkse beslommeringen is waar het om draait als je een geslaagde vakantie wilt, aldus De Bloom. Met haar onverwachte, praktisch toepasbare tips lukt dat óók thuis.

Vakantie-editie 2021: een greep uit de onderwerpen

 • Groot interview over aangepaste vakanties met Gerda van ’t Land van Buitengewoon Reizen
 • Coverstory. Met een slaapmat onder de stoel, een rugzak achterop en een lichtgewicht tent vóórop trok Nicolette van der Drift met haar handbike dwars door Nederland.
 • Zelf aan het roer! Negen tips om heerlijk het water op te gaan. Cruisen over de Friese meren, onder de bruggetjes door in Giethoorn, en nog veel meer aanraders.
 • Wandelen door de natuur, Stichting Onbegrensd Avontuur maakt het voor iedereen mogelijk. Met een speciale wandelstoel uit Frankrijk (de Joëlette) plus een team enthousiaste mensen blijken zelfs hooggelegen bergpaadjes toegankelijk.
 • Rust en ruimte in Nederland. Bos, heide en wad om te ontdekken.
 • Eropuit met een huurcamper. Welke aangepaste campers zijn er in Nederland (en België) te huur? En hoe bevallen ze? Enthousiaste camperaars vertellen.
 • En verder? Nog véél meer vakantie-inspiratie!

Verschijningsdatum: 11 december 2020.

Bestellen

Ik ontvang graag de Support Magazine Vakantie-editie 2021. Ik betaal € 4,99 (incl. verzendkosten).


  Mijn gegevens:
  *Naam
  Bedrijfsnaam (evt.)
  *Adres
  *Postcode
  *Woonplaats
  Land
  *E-mail

  *Verplicht veld