Support Magazine Vakantie-editie 2019


De Support Magazine Vakantie-editie is een speciale uitgave vol informatie over reizen met een lichamelijke beperking. Alle abonnees ontvangen elk jaar de nieuwe Vakantie-editie bij hun abonnement. De gids is natuurlijk ook digitaal te bestellen, dat kan via het invulformulier onderaan.

‘Girls just want to have sun‘, zo luidt de kop boven het openingsverhaal van de Vakantie-editie 2019. En dat geeft meteen een beetje de teneur van deze uitgave weer: Veel verhalen over vrouwen op reis, vooral naar het zonnige Spanje. Want één ding is zeker, Spanje heeft – ook voor de rollende reiziger – véél meer te bieden dan zonvakanties aan een van de costa’s. Jacqueline Kool trok met haar aangepaste kampeerbus door de mooiste Spaanse landschappen, Gerda van ’t Land verkende de culturele hoogtepunten van Madrid en Eelke Kelderman bond haar koffer achterop haar rolstoel om solo naar Málaga te reizen en daar verslag van te doen. En dan is er nog het verhaal van Livy Stoltz, zij deed mee aan een wedstrijd en liftte met rolstoel en al naar Barcelona.

Alaska
Maar niet iedereen is op zoek naar de warmte. Esther Aalbers houdt van avontuur, nieuwe dingen ontdekken. Zij reisde drie weken door Alaska en zag beren in ijskoude rivieren naar zalmen vissen en racete met een hondenslee over ongerepte sneeuwvlaktes. Hoe dat allemaal lukt als je in een rolstoel zit? Vooral goed organiseren, improviseren en loslaten, vertelt Esther.

Eigen huis
Support Magazine laat in deze Vakantie-editie vier stellen aan het woord met een eigen vakantiehuis, aangepast aan de eigen handicap. Gelukkig houden zij hun droomplek niet voor zichzelf, ze verhuren ‘m ook! Neem een kijkje in Zwolle, Brunssum, de Dordogne en het Spaanse Alicantie.

Accu’s en vliegen
Wie een hulpmiddel met lithium-ion batterijen mee wil nemen in het vliegtuig, doet er goed aan zich tevoren grondig te laten informeren. De ene luchtvaartmaatschappij hanteert hele andere regels dan de andere. Support Magazine doet verslag van een onoverzichtelijke situatie.


Bestellen

Ja, ik ontvang graag de Support Magazine Vakantie-editie 2019 digitaal. Ik betaal € 3,95.

Mijn gegevens:
*Naam
Bedrijfsnaam (evt.)
*Adres
*Postcode
*Woonplaats
Land
*E-mail

*Verplicht veld

Nog geen abonnee van Support Magazine? Kijk dan hier, als abonnee ontvangt u de gids gratis bij uw abonnement.