Derde voorstelling Marc de Hond ‘Voortschrijdend inzicht’ in september in theaters

Foto via website Marc de Hond

De tv-registratie van de tweede avondvullende voorstelling van Marc de Hond met de titel ‘Wie bang is, krijgt ook klappen’ is nu online uitgebracht en te bekijken. Dat meldt Marc de Hond zelf op zijn website.

In de voorstelling ontsluiert Marc de Hond het oorlogsgeheim van zijn grootvader en verzetsheld Sam de Hond. De titel van de voorstelling was het levensmotto van Sam de Hond. De show gaat over het overwinnen van angst. Het dappere oorlogsverhaal van Opa Sam vormt de rode draad en vertelt hoe de Joodse groenteman uit Amsterdam vele mensen hielp ontsnappen uit de Hollandse Schouwburg. De Hond senior sprak er nauwelijks over, maar dankzij een interview met Steven Spielberg’s Survivors of the Shoah Foundation bleef het bijzondere verhaal toch bewaard. De afgelopen theaterseizoenen vertolkte Marc de Hond de voorstelling honderd keer en oogstte veel lof met het vertellen van deze bijzondere geschiedenis.

Eerder ging de opname van de voorstelling verloren als gevolg van een omgevallen kop koffie. Daarom werd onlangs een nieuwe tv-opname ingepland. Deze is geslaagd en vervolgens werden de schijven ditmaal wel succesvol uit de buurt gehouden van hete vloeistoffen.

De voorstelling is on-demand te zien via Play van KPN en te huur of te koop via Vimeo.

Derde show
Ondertussen is Marc de Hond alweer druk bezig met een derde voorstelling. Vanaf september 2018 is hij in de theaters te zien met de nieuwe, derde voorstelling ‘Voortschrijdend inzicht’. Deze voorstelling zal vooral gaan over het omgaan met verandering. Marc de Hond speelt met deze show in 45 Nederlandse theaters.

Trailer van de tweede voorstelling ‘Wie bang is, krijgt ook klappen’:

(Bron: marcdehond.nl)

Facebook Twitter Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *