Techno-house liefhebbers opgelet: win gratis kaarten voor toegankelijk STRAF_WERK 2022

Lastminute kans!

HandicapNL en STRAF_WERK slaan de handen ineen en maken dit populaire dancefestival op 20 augustus in Amsterdam toegankelijk voor mensen met een handicap. Er zijn nog enkele speciale festivaltickets beschikbaar die toegang geven tot extra service en faciliteiten. Van een prikkelarme ruimte tot verpleegkundige zorg en alles daartussen. Support Magazine mag 2 x 2 tickets weggeven!

Wil je kans maken op een ticket voor jou + een begeleider? Meld je dan bij Support Magazine door een e-mail te sturen met in het onderwerpveld ‘STRAF_WERK’. Je hoeft in de e-mail alleen je naam en telefoonnummer te vermelden. Heb je gewonnen, dan neemt HandicapNL zo snel mogelijk contact met je op. Update: de kaarten zijn inmiddels vergeven!

Op de website van HandicapNL vind je meer info en tickets voor het festival.

– Dit nieuwsbericht gaat verder onder de foto –

Straf_Werk 2022, Onbeperkt Feest!
In bijna geen enkel land op de wereld zijn zó veel evenementen en festivals als in Nederland. Maar hoeveel festivals er ook zijn: voor iemand met een handicap zijn ze bijna allemaal ontoegankelijk. Van de bijna 20 miljoen in Nederland verkochte festivaltickets, waren er in 2019 (het meest recente volwaardige festivalseizoen) maar 50 voor mensen met een beperking. HandicapNL vindt dat dit moet veranderen. Met hun Onbeperkt Feest pilot willen zij de komende jaren alle Nederlandse festivals toegankelijk maken voor iedereen. Na koplopers Zwarte Cross (2019) en Dutch Grand Prix (2021) zijn dit jaar Concert at Sea, Amersfoort Jazz en dus Straf_Werk Festival 2022 aan de lijst van toegankelijke festivals toegevoegd.

Hoe toegankelijk is STRAF_WERK?
Door middel van rijplaten vanaf de verharde paden is het mogelijk om bij iedere stage te komen. Daarnaast biedt HandicapNL speciaal voor mensen met een Extra Care ticket de volgende faciliteiten en services aan:

  • Een parkeerplaats vlakbij de ingang
  • Prikkelarme chill-out area
  • Pendelservice vanaf Sloterdijk
  • Koeling voor medicijnen
  • Verpleegkundige zorg
  • Ondersteuning door vrijwilligers
  • Aangepaste sanitaire voorzieningen
  • Eigen lockerarea
  • Privé verzorgingsruimte

Alles lezen over toegankelijke festivals en andere inclusieve activiteiten? Neem een voordelig abonnement op Support Magazine:

Geef een reactie