Supportbeurs verplaatst naar 2021

Foto via Support

Door de aanhoudende situatie rondom het coronavirus in Nederland, wordt de Support Beurs in Jaarbeurs Utrecht verplaatst naar 19 t/m 22 mei 2021.

Ondanks de verruimingsmaatregelen die het kabinet onlangs heeft aangekondigd blijft de situatie erg onzeker en blijft het voor de organisatie de vraag of het verantwoord is om de kwetsbare doelgroep van Support in het najaar bijeen te laten komen.

Veiligheid
Jaarbeurs neemt de gezondheid en veiligheid van haar klanten, bezoekers en medewerkers uiterst serieus en heeft daarom besloten de beurs Support uit te stellen. Op Support komt een groot aantal mensen, ook uit cruciale beroepsgroepen en mogelijk risicogroepen, samen.

Tickets
Als je je al eerder had geregistreerd voor een bezoek aan Support 2020, dan komt deze registratie te vervallen. Om Support in mei 2021 te bezoeken, dien je je opnieuw te registreren. Je kunt vanaf begin 2021 registreren voor een gratis bezoek. Via de website en social media houdt de organisatie bezoekers op de hoogte vanaf wanneer de registratie geopend wordt. Ook het programma is tijdelijk van de website gehaald.

(Bron: Supportbeurs)

Geef een reactie