Stichting Handicamp organiseert kampeerevent en open dag

Foto via Handicamp.

Stichting Handicamp voor toegankelijk kamperen organiseert in mei 2022 een weekend op Recreatiepark Beringerzand te Panningen met een kampeerevent en een open dag. Ben je al bekend met kamperen? Dan kun je tijdens het kampeerevent meekamperen. Ben je nog nieuw in de kampeerwereld? Dan ben je welkom op de open dag om kennis te maken.

Al 35 jaar zet Stichting Handicamp zich met haar deelnemers in om te laten zien dat er van alles mogelijk is op kampeergebied. Met creatief denken komt je vaak al een heel eind, maar indien nodig zijn er ook speciale hulpmiddelen om kamperen voor mensen met een handicap mogelijk te maken.

Kampeerevent
Het kampeerevent wordt gehouden in het weekend van 20 tot en met 22 mei. De deelnemers aan het kampeerevent zijn enthousiaste kampeerdersgezinnen, waarvan elk een gezinslid met een handicap heeft. Zij trekken er meermaals per jaar zelfstandig met hun eigen kampeermiddel op uit, maar verzamelen zich op één camping tijdens het jaarlijkse Handicamp Kampeerevent.

Open dag
De kampeerders willen hun ervaringen graag delen. Daarom is er op zaterdag 21 mei 2022 van 10.00 tot 14.30 uur een open dag. Iedereen die geïnteresseerd is in de kampeermogelijkheden voor mensen met een lichamelijke handicap is van harte uitgenodigd. Net als voorgaande jaren zal een aantal standhouders hun producten komen demonstreren. Toegang tot de open dag is gratis en vooraf aanmelden is niet nodig.

Klik hier om naar de website van Stichting Handicamp te gaan.

Meer lezen over aangepaste vakanties? Neem een abonnement op Support Magazine, daar krijg je de Support Magazine Vakantie-editie vol toegankelijke vakantietips gratis bij!

Afbeelding via Handicamp.

(Bron: Handicamp)

Geef een reactie