Stem op favoriete hulp bij derde editie Hulp van het Jaar verkiezing

De Nationale Hulpgids organiseert ook dit jaar weer de Hulp van het Jaar verkiezing. Cliënten, collega’s en familie kunnen hun favoriete hulp nomineren op www.hulpvanhetjaar.nl.

De Nationale Hulpgids vindt het belangrijk dat de hulpen in het zonnetje gezet worden en gaat daarom ook in 2015 op zoek naar de beste hulp van het jaar.

Wie is jouw hulp van het Jaar?
Goede en betrouwbare hulpen zijn zeer belangrijk voor hulpvragers, die tegenwoordig vaak met minder budget een beroep op zorg moeten doen. De Nationale Hulpgids gaat daarom op zoek naar de hulpen die met veel plezier en toewijding hun werk in de (kinder)opvang, thuiszorg, schoonmaak, begeleiding of verzorging doen. De oppas die jouw kind weer helemaal laat opbloeien, de thuiszorgmedewerker waar oma elke week naar uitkijkt, de begeleider die de mogelijkheden van jouw beperking ziet: ze kunnen allemaal genomineerd worden.

“Dagelijks zien wij veel bijzondere hulpen voorbij komen op onze zorgmarktplaats. De inzet van de hulp en de dankbaarheid van de hulpvrager: dat is het gevoel dat we willen delen”, aldus Tom Verhagen, directeur van De Nationale Hulpgids.

hulpvanhetjaar_persfoto2 (Small)

Nomineren
Verdient jouw hulp de titel Hulp van het Jaar 2015? Laat dan jouw waardering blijken door hem/haar te nomineren voor Hulp van het Jaar. Het draait in de Hulp van het Jaar verkiezing om het persoonlijke verhaal. Wat maakt jouw hulp zo speciaal? Tot en met 18 oktober kunnen cliënten, collega’s en familie een hulp nomineren via de website.

Het publiek kan vervolgens stemmen op de hulp die zij het beste vinden. De winnaar zal in de week van 16 november 2015 bekend gemaakt worden en krijgt de felbegeerde titel Hulp van het Jaar 2015 en een welverdiende ballonvaart van Nationale Ballonvaartbon.

Al 90 nominaties
De verkiezing heeft al meer dan 90 nominaties binnengekregen. Deze mijlpaal is vorige week bereikt. “Stuk voor stuk nominaties met mooie, dankbare verhalen van hulpvragers, familie en collega’s van de hulpen”, aldus initiatiefnemer Tom Verhagen van de Nationale Hulpgids.

“Onze hulp verdient het omdat zij ons komt ontlasten met de zorg die wij hebben voor ons zoontje van 7 jaar met Autisme. Zo kunnen wij af en toe even op adem komen en opladen.” Dit is één van de vele nominaties die dankbare hulpvragers hebben opgestuurd. Uit de nominaties blijkt vaak ook dat de hulp allang niet meer zomaar een hulp is. Complimenten als reddende engel’, ‘echte topper’ en ‘geweldige hulp’ komen dan ook regelmatig voorbij. Deze waardering is precies waar de Nationale Hulpgids het voor doet: om de hulpen die echt bijzonder zijn in het zonnetje te zetten.

Over de Nationale Hulpgids
Sinds 2003 is de Nationale Hulpgids de plek waar hulpvragers kinderopvang, thuiszorg, schoonmakers en dagopvang kunnen vinden. Oprichter Giesbert Nijhuis kwam op het idee voor deze zorgmarktplaats vanuit een eigen behoefte naar een geschikte hulp vanwege zijn hoge dwarslaesie. Inmiddels wordt de dagelijkse uitvoering gedaan door een betrokken team. Meer dan 50.000 hulpen en hulpvragers hebben elkaar gevonden op de Nationale Hulpgids.

Geef een reactie