Heb jij een beperking en zou je graag ondernemer willen worden? Doe dan mee met Onbeperkt Ondernemen 2.0, een initiatief van het Bartiméus Fonds en uitgevoerd in samenwerking met Incluvisie. Je wordt een jaar lang intensief begeleid, zowel een-op-een als met negen collega-ondernemers in het project. Zo heb je hulp speciaal toegespitst op jouw kennis, ervaring en dienst, maar ook de steun en input van een groep mensen die hetzelfde traject lopen.

Daarnaast word je geholpen bij het beantwoorden van vragen rondom je uitkering, het voeren van je eigen administratie, regelen van de aanpassingen die jij nodig hebt voor je werkplek, hoe je klanten vindt en hoe je je uurtarieven en prijzen bepaalt.

Wat ga je doen?

Je wordt een jaar lang begeleid door je eigen businesscoach; een ondernemer die uit ervaring weet wat jij als startende ondernemer met een beperking allemaal tegenkomt. Daarnaast volg je samen met de andere deelnemers workshops waarin je van alles leert dat jou kan helpen een succes van je onderneming te maken. Van het maken van een ondernemersplan tot het opstellen van een marketingplan. En van het opbouwen van een zakelijk netwerk tot kennis over belastingwetgeving en ondernemen naast een uitkering. Aan het eind van dit project ben jij gestart met jouw onderneming en hard op weg hier een succes van te maken!

Wat wordt van je gevraagd?

De organisatie is op zoek naar mensen met een beperking die een onderneming in de zakelijke dienstverlening willen starten. Zakelijke dienstverlening in de breedste zin van het woord. Van lifestylecoach tot adviseur inclusie of beleggingen en alles daar tussenin. Ondernemers hebben een gedreven houding, een onderscheidend idee en kunnen onderbouwen waarom dit idee een succes wordt. Dat verwachten ze terug te zien in de deelnemers. Omdat dit project ook bedoeld is om anderen te inspireren, zal communicatie in de media en op sociale media onderdeel zijn van het proces.

De shortlist van eigenschappen:

  • Je hebt doorzettingsvermogen en bent daadkrachtig
  • Je hebt een grote mate van creativiteit
  • Je durft risico’s te nemen, ook al is dat soms spannend
  • Je bent flexibel en kunt inspelen op onverwachte situaties
  • Je hebt commercieel inzicht
  • Je bent betrouwbaar en komt afspraken na

Aanmelden

Barst je van de ideeën, ben je geen type om af te wachten en wil je gewoon je eigen boterham verdienen? O ja, en heb je ook een beperking, die niet voor jou bepaalt hoe je leeft? Dan kom je waarschijnlijk in aanmerking voor dit project. Meld je dan tot 31 december 2023 aan via: roos@incluvisie.nl d.m.v. een motivatiebrief en cv. Het traject begint vanaf februari 2024.

Na het telefonische intakegesprek word je uitgenodigd om jouw bedrijfsidee te pitchen voor een onafhankelijke en deskundige jury. Deze jury bepaalt welke deelnemers het traject Onbeperkt Ondernemen kunnen gaan doorlopen.

Meer info

Heb je nog vragen? Neem dan ook contact op met Roos Hoelen via bovenstaand e-mailadres of telefonisch via 06-20915820.

(Bron: Incluvisie)

Altijd op de hoogte blijven?