Sport en plezier voor kinderen met beperking bij Cruyff Foundation Open Dag

Foto door Ilse Schaffers, via Cruyff Foundation

Op woensdag 18 september wordt de jaarlijkse Open Dag van de Cruyff Foundation weer georganiseerd. Tijdens deze Open Dag wordt het Olympisch Stadion omgebouwd tot een waar sportparadijs voor kinderen met een beperking. Een sportdag vol plezier, leuke activiteiten én 30 verschillende sporten waar je uit kunt kiezen. En iedereen kan mee doen!

Met de Cruyff Foundation Open Dag hopen we zoveel mogelijk jeugd blijvend enthousiast maken voor sport. Zo kunnen kinderen deelnemen aan rolstoelbasketbal, handboogschieten, flag football, schermen, judo, kickboksen, tennis en nog veel meer andere sporten. Ook ligt er een rolstoelparcours en zijn er diverse springkussens. Een middag vol vermaak, waarop alle kinderen mét, maar ook zonder beperking welkom zijn.

Cultuur@CruyffCourts
Dit jaar is er een speciaal onderdeel tijdens de Open Dag. Op het voorplein van het Olympisch Stadion is het namelijk mogelijk om culturele workshops te volgen zoals beatbox, breakdance, zang en nog veel meer. De workshops vormen onderdeel van het project Cultuur@CruyffCourts, wat in samenwerking met het Jeugdfonds Sport & Cultuur is opgezet om de verbinding tussen sport en cultuur te leggen.

Speciale vervoersregeling
Voor het vergoeden van vervoer is er een speciale regeling, zodat iedereen naar het Olympisch Stadion kan komen. Lees hier meer over de vervoersregeling en de voorwaarden.

Schrijf je hier in voor de Cruyff Foundation Open dag.

(Bron: Cruyff Foundation)

Facebook Twitter Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *