Singly: laagdrempelige driewielfiets van Nederlandse bodem

Foto via Lintech

De Singly driewielfiets is ontworpen met oog voor comfort, veiligheid en gebruiksvriendelijkheid. De fiets heeft een comfortabele stoel, die traploos in diepte en hellingshoek verstelbaar is voor een actieve of ontspannen zithouding.

Op- en afstappen is makkelijk dankzij de extra lage, ruime instap. De goede stuureigenschappen van de Singly zorgen ervoor dat de berijder al snel vertrouwd raakt met deze fiets. Dankzij de kleine draaicirkel is de Singly ook een wendbare fiets, die goed te parkeren is. Naar wens kan de Singly voorzien worden van onder andere een hulpmotor, automatische wegrij-functie, extra comfortstoel, armsteunen, voetfixatie, stokkenbakhouder, rollatorsteun, cranks op maat, of andere persoonsgebonden aanpassingen. De Singly is onderdeel van de Lintech-fietsenlijn, die wordt gefabriceerd bij Nijland Cycling in Heeten. Een Nederlands kwaliteitsproduct dus, dat je vrijblijvend kunt uitproberen.

Meer informatie vind je bij Lintech en POM Revalidatietechniek.

Dit product werd eerder uitgelicht in Support Magazine. Altijd op de hoogte blijven van de laatste hulpmiddelen en gadgets? Neem een abonnement!

Geef een reactie