Review: Hasta La Vista

Philip, Lars en Jozef zijn drie vrienden met een lichamelijke beperking. Ze zijn gek op wijn, maar nog gekker op vrouwen. Vanwege hun beperking is het echter nooit zo ver gekomen dat ze een intieme relatie met een vrouw hebben gehad. Ze besluiten om met z’n drieën een reis naar Spanje te maken. Het doel: ontmaagd worden. Hasta La Vista is een indringende film over drie jongens die zich niet laten tegenhouden door hun lichamelijke beperkingen.

Er kwam een mail binnen op de redactie van Support Magazine. Of we interesse hebben om een ‘persviewing’ bij te wonen van een film over drie mensen met een beperking? Uiteraard. En die drie mensen gaan naar Spanje om ontmaagd te worden? Wat voor soort film is dat? Geen zorgen: een integere en serieuze film die je echt gezien moet hebben. Redacteur Stefan stapte om half zes ’s ochtends in de auto om in Brussel naar de bioscoop te gaan om als enige rolstoelende journalist aan te schuiven.

Lees de complete review van de film in Support Magazine. Heb je geen abonnement? Breng daar snel verandering in of vraag een gratis proefexemplaar aan.

En hier nog even de trailer.

Geef een reactie