Reserveer je ticket voor openingsfestival van Week van de Toegankelijkheid

Afbeelding van Pexels via Pixabay

Vanaf vandaag kun je je aanmelden voor het online openingsfestival van de Week van de Toegankelijkheid. Deelnemen aan de online opening is gratis, maar vooraf inschrijven is wel noodzakelijk. Het hoofdthema van de Week van de Toegankelijkheid is dit jaar digitale toegankelijkheid. Door de coronacrisis vindt het leven veel meer thuis en online plaats. En ook online willen mensen met een beperking volwaardig meedoen.

De Week van de Toegankelijkheid is van 5 t/m 9 oktober. Lees hier meer over het evenement.

Opening
De online opening vindt plaats op maandagmiddag 5 oktober vanaf 16.00 uur. De organisatie legt nu de laatste hand aan het programma, in de loop van september wordt het definitieve programma toegestuurd. Wat je in ieder geval kunt verwachten is: informatie, interactie en ontspanning. Het programma bevat een aantal presentaties en workshops en er is veel ruimte voor gesprek.

Voor het kiezen van de juiste techniek en passende werkvormen is het voor de organisatie belangrijk om te weten hoeveel mensen ze kunnen verwachten. Wil je de opening meemaken, bestel dan nu alvast je ticket.

(Bron: Week van de Toegankelijkheid)

Geef een reactie