Prinses Laurentien spreekt over studeren met beperking

Foto via Flickr/Sebastiaan ter Burg

Prinses Laurentien houdt maandag 19 november in Utrecht de openingstoespraak van het internationale congres over hoger onderwijs voor studenten met een beperking.

Expertisecentrum handicap + studie organiseert dit tweedaagse congres samen met de Universiteit Utrecht en de Hogeschool Utrecht.

Studentenwelzijn
Tijdens het congres spreken onderwijsprofessionals uit binnen- en buitenland over de toegankelijkheid van hoger onderwijs, maar ook over studentenwelzijn, burn-out, prestatiedruk en psychische klachten onder studenten.

(Bron: Telegraaf)

Facebook Twitter Email

  3 comments for “Prinses Laurentien spreekt over studeren met beperking

 1. willem heitlager
  9 november 2018 at 09:53

  helaas blijft het altijd bij praten en beloftes of ideeen maar nooit iets concreets

 2. Robert
  9 november 2018 at 13:31

  Hallo Support,

  Leuk congres en leuke foto! Ik sta er mooi op tijdens een event voor mijn ‘werk’. Overigens is er wel een indirecte relatie tussen deze foto en jullie congres. Zonder goed toegankelijk hoger onderwijs (in mijn geval aan de Erasmus Universiteit Rotterdam) was ik nooit in deze werksituatie gekomen.

  Groet Robert

  • 9 november 2018 at 16:08

   Hoi Robert, grappig dat je jezelf op de foto hebt gevonden! Hopelijk vind je het geen probleem, het is een van de weinige kopierechtvrije foto’s die we konden vinden. Behalve de berichtgeving hebben we verder niets met dit congres te maken hoor :) Maar fijn dat jij ook zelf hebt gemerkt dat toegankelijk studeren zo belangrijk is, was het een mooie ervaring om prinses Laurentien te ontmoeten? Groeten, Support Magazine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *