Ook toegankelijk slapen in MIVA Las Vegas op Zwarte Cross 2020

Foto via Zwarte Cross

Vorig jaar was het een groot succes op de Zwarte Cross: MIVA Las Vegas, een ‘hotel’ voor mensen met een handicap en biedt de voorzieningen en 24-uurs zorg die je nodig hebt om een geweldige tijd te hebben op de Zwarte Cross. Ook bij de volgende editie van Zwarte Cross (16 tot en met 19 juni 2020) is deze toegankelijke accommodatie beschikbaar.

De kaartverkoop voor de Zwarte Cross gaat op 23 november om 11.00 uur via het aanmeldformulier van start. Wees er op tijd bij, want het aantal plaatsen voor MIVA Las Vegas is beperkt. Aanmelding geeft helaas geen garantie voor een plek in MIVA Las Vegas. Binnen twee weken na aanmelding ontvang je bericht of je één van de gelukkigen bent om de Zwarte Cross mee te beleven.

Doorslaand succes
Afgelopen zomer was het voor de eerste keer mogelijk om één of meerdere dagen op de Zwarte Cross te kamperen. De NRPU maakte samen met HandicapNL mogelijk dat ruim twintig mensen met een handicap met hun begeleiders op het kampeerterrein van de Zwarte Cross verbleven. Daarnaast hielpen ruim veertig verzorgers vrijwillig mee om de mensen een topweekend te geven. MIVA Las Vegas was een doorslaand succes. Daarom worden komend jaar opnieuw aangepaste slaapplekken ingericht op het kampeerterrein van de Zwarte Cross.

Wat kosten de MIVA Las Vegas kaarten?

  • Een MIVA Las Vegas ticket kost 200 euro p.p. voor een heel festivalweekend van donderdag 12 uur tot maandagochtend 12 uur. Als je een begeleider meeneemt, betaalt hij/zij ook voor een ticket.
  • Het is mogelijk om één of meerdere dagkaarten met overnachting te kopen. Deze kosten 70 euro p.p. per nacht.
  • Heb je een dagkaart zonder overnachting (te koop via ticketshop Zwarte Cross) en wil je overdag gebruikmaken van de aangepaste voorzieningen van MIVA Las Vegas? Stuur dan een mail naar info@nrpu.nl zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

(Bron: HandicapNL)

Geef een reactie