Online meeting van Mijn Leven 2.0: Prettig leven met ziekte of fysieke beperking

Foto door Anna Shvets via Pexels

Mijn Leven 2.0 organiseert woensdag 25 november van 11-12 uur een gratis online ontmoeting over prettig leven met een ziekte of fysieke beperking. Iedereen is welkom die in deze Corona tijd wel wat inspiratie kan gebruiken, of wat inspiratie wil delen, over het leven met een ziekte of beperking. Het motto is: Samen weten we meer dan alleen en ‘afkijken’ mag!

Er wordt gepraat over vragen als: hoe weet je wat je leven prettiger maakt? En wat is een eerste stap die je kunt zetten? Het leven met ziekte of beperking is immers niet altijd makkelijk. Misschien voel je je onzeker. Of kan je je werk of hobbies niet meer doen. Soms veranderen je vriendschappen of relatie. Aan de hand van korte filmpjes wisselen we eigen ervaringen en tips uit.

Het maakt niet uit of je al kortere of langere tijd leeft met een beperking, je beperking zichtbaar of onzichtbaar is. De ontmoeting is voor iedereen. De ontmoeting wordt gehost door Anne (is blind) en Mia (heeft ernstige migraine). Het wordt gehouden via Zoom en er kunnen maximaal 7 mensen meedoen.

Lijkt het je wat? Aanmelden is gratis en kan hier.

Wat is Mijn Leven 2.0?
Mijn Leven 2.0 is het platform over prettig leven met een ziekte of een fysieke beperking. De toon is positief: we kijken naar wat wel kan en wat helpt bij het (weer) vormgeven van je leven. Op het platform delen ervaringsdeskundigen tips en inspiratie. Ook bieden ze de support-zoeker. Daarin kan je zelf zoeken naar een cursus, coach of psycholoog die ondersteunt bij het leven met een ziekte of beperking. Jij hebt immers de regie. En, je kan bij ons de online mini-coaching ‘stap in je leven 2.0’ doen, voor en door mensen met een fysieke beperking. Mijn Leven 2.0 is een initiatief van 2 sociale ondernemers die de cooperatie Ecare4you hebben opgericht en wordt mogelijk gemaakt door subsidies van verschillende gemeenten.

Geef een reactie